Άλλη μια μαζική καταδίκη “μαϊμού”

H ανατροπή στην υπόθεση “βιασμού” της 19χρονης Βρετανίδας από τους 12 νεαρούς Ισραηλινούς καταδεικνύει για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ πόσο εύκολα, πρόχειρα και αβασάνιστα μία κοινωνία δικάζει και καταδικάζει σε χρόνο ρεκόρ! Και μάλιστα χωρίς να έχει σχεδόν κανένα σοβαρό στοιχείο/τεκμήριο ενώπιόν της.

Όπως “καταδικάστηκε” τις πρώτες μέρες ο νεαρός γιος του ζευγαριού στο φονικό του Στροβόλου, όπως “καταδικάστηκε” ο Σομαλός πατέρας ότι “βίασε” το βρέφος του πριν από λίγους μήνες, όπως ένα σωρό άλλες περιπτώσεις, έτσι και σ’ αυτή την περίπτωση η επώνυμη κι ανώνυμη κυπριακή κοινωνία …εσιάσιαρε να βγάλει τα δικά της ασφαλή(!) συμπεράσματα στο άψε σβήσε. Και τελικά έμεινε ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη.

Και τώρα; Ποιος θα απολογηθεί στους νεαρούς Ισραηλινούς για τη δημόσια διαπόμπευσή τους; Όταν συμβαίνει κάποιο γεγονός, καλό είναι πριν βγάλουμε (όλοι μας) τη γλώσσα μας περίπατο, είτε να ενημερωνόμαστε πλήρως, είτε απλά να κάνουμε λίγη υπομονή. Δεν θα μας συλλάβει κάποιος αν δεν γράψουμε από το πρώτο δευτερόλεπτο την άποψή μας δημόσια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *